Verrassing tijdens Maandelijkse Clubtraining

Home  >>  Evenementen  >>  Maandelijkse Clubtraining  >>  Verrassing tijdens Maandelijkse Clubtraining

Verrassing tijdens Maandelijkse Clubtraining

On September 13, 2014, Posted by , In Maandelijkse Clubtraining, With Comments Off on Verrassing tijdens Maandelijkse Clubtraining

Voor onze recentste maandelijkse clubtraining had ik een verrassing aangekondigd….de aanwezigen hebben blijkbaar een hele leuke training meegemaakt:

“Dat was eens iets anders”
“Zoiets mag meer gebeuren”
“Ik had dit nooit van hem verwacht”

verrassing

De leden hebben namelijk “controletechnieken” getraind onder leiding van Harry Mariette, directeur voor BelgiĆ« en Frankrijk. Krav Maga is niet altijd puur geweld, ook al lost dat een hele reeks problemen op. Soms moet je ook gewoonweg de situatie controleren….ook daarvoor bestaan er technieken die je kan toepassen.

Harry was zeer tevreden over de opkomst en de energie die jullie hebben getoond. Ook al was de situatie niet ideaal, we hebben toch zeker een half uur in het donker getraind, heeft iedereen goed kunnen volgen en waren de meesten onder jullie vrij zeker van hun stuk wanneer ze tegen het einde van de training de aanvaller moesten controleren.

Nogmaals bedankt aan Harry voor deze training….volgens wat ik na de les heb gehoord zullen we hem opnieuw eens moeten uitnodigen.

Tot op de training!

Comments are closed.